€80 korting met code ELEKTRISCH-24 bij afrekenen

Allround medewerker

FOLT, onderdeel van Smart Mobility Innovations B.V. in Leusden, is per direct op zoek naar een parttime/ voltijd kracht.

Wij zijn FOLT en we maken elektrische vouwfietsen onder ons eigen merk. Lijkt jou het leuk om onderdeel te zijn van een klein innovatief team dat een bedrijf van start-up naar scale-up brengt in de wereld van elektrische mobiliteit? Dan is werken bij FOLT iets voor jou.

Bij FOLT assembleren we twee modellen elektrische vouwfietsen en beginnen we later dit jaar met een derde model. Een elektrische fiets bestaat uit honderden onderdelen en die moeten allemaal op een bepaalde manier in elkaar gezet worden om uiteindelijk op te kunnen fietsen. Daarnaast komen geïnteresseerden bij ons proefrijden op de fietsen en klanten hun fietsen ophalen. Als er nog tijd over is, bezorgen we de fietsen ook bij de klant thuis.

Als allround medewerker zul je in de drukke periodes ons kleine team ondersteunen op de werkplaats met het begeleiden van proefritten en klanten tijdens het ophalen van hun nieuwe fiets. Daarnaast zal je onze ervaren monteurs ondersteunen in het assembleren van elektrische fietsen en het uitsorteren van de voorraden. Jij bent het gezicht van FOLT, zorgt dat klanten zich prettig voelen en beantwoordt al hun vragen. Je springt tevens bij om te helpen bij de assemblage wanneer dat nodig is. Wanneer je een rijbewijs hebt, kun je ook routes rijden door Nederland en België voor service en bezorging.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Functie-eisen:

Wat bieden we?

Hoe ziet een dag bij FOLT eruit?

We beginnen rond 09.00 uur met een kop koffie of thee en nemen de planning voor die dag door. Zijn er proef- rijders? Hoeveel? Komen klanten hun nieuwe fiets ophalen? Hebben we genoeg op voorraad, klopt de bestelde configuratie met de fietsen die klaar staan? Ook bespreken we de nieuwe bestellingen en eventueel bijzonderheden in de toelevering van onderdelen.

Gedurende de dag zal het begeleiden van klanten, uitleveren van fietsen en het helpen met de assemblage elkaar afwisselen. Eigenlijk is geen dag hetzelfde.
In de middag verzorgen we een lekkere lunch en als het weer en de tijd het toestaat een wandeling.
Dan komt een telefoontje binnen, een klant zou graag zijn fietsen geleverd zien worden. Je laadt een tweetal fietsen in onze bedrijf bus en brengt deze naar de klant.
Rond 5 uur in de middag controleren we of de planning voor de dag erop nog reëel is en vegen we de vloer aan.
Time to go.

Rooster:

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Interesse?
Stuur je motivatiebrief inclusief C.V. naar info@foltbike.nl