€80 korting met code ELEKTRISCH-24 bij afrekenen

Monteur

FOLT, onderdeel van Smart Mobility Innovations B.V. in Leusden, is per direct op zoek naar een monteur.

Wij zijn FOLT en we maken elektrische vouwfietsen onder ons eigen merk. Lijkt jou het leuk om onderdeel te zijn van een klein innovatief team dat een bedrijf van start-up naar scale-up brengt in de wereld van elektrische mobiliteit? Dan is werken bij FOLT iets voor jou.

Bij FOLT assembleren we vijf modellen elektrische vouwfietsen. Een elektrische fiets bestaat uit honderden onderdelen en die moeten allemaal op een bepaalde manier in elkaar gezet worden om uiteindelijk op te kunnen fietsen. We doen dit vanuit onze werkplaats in Leusden.

Als monteur zul je ons kleine team ondersteunen op de werkplaats met het assembleren van elektrische fietsen en het uitsorteren van de voorraden. Daarnaast help je met afstellen en repareren van fietsen van klanten indien dat nodig is. Wanneer je een rijbewijs hebt, kun je ook routes rijden door Nederland en België voor service en bezorging. Eventueel help je af en toe ook om klanten te ontvangen die hun fiets komen ophalen, en begeleid je ze bij proefritten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Functie-eisen

We zoeken met name gemotiveerde krachten die van aanpakken weten. Technische aanleg of interesse is wenselijk maar niet noodzakelijk.

Hoe ziet een dag bij FOLT eruit?

We beginnen rond 09.00 uur met een kop koffie of thee en nemen de planning voor die dag door. Zijn er proef- rijders? Hoeveel? Komen klanten hun nieuwe fiets ophalen? Hebben we genoeg op voorraad, klopt de bestelde configuratie met de fietsen die klaar staan? Ook bespreken we de nieuwe bestellingen en eventueel bijzonderheden in de toelevering van onderdelen.

Gedurende de dag zal de assemblage, het begeleiden van klanten en uitleveren van fietsen elkaar afwisselen. Eigenlijk is geen dag hetzelfde.
In de middag verzorgen we een lekkere lunch en als het weer en de tijd het toestaat een wandeling.
Dan komt een telefoontje binnen, een klant zou graag zijn fietsen geleverd zien worden. Je laadt een tweetal fietsen in onze bedrijfsbus en brengt deze naar de klant.
Rond 5 uur in de middag controleren we of de planning voor de dag erop nog reëel is en vegen we de vloer aan.
Time to go.

Rooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Stuur je motivatiebrief inclusief C.V. naar info@foltbike.nl