€80 korting met code ELEKTRISCH-24 bij afrekenen

FiscFree Fietsplan: Tot 40% Korting via je Werkgever

FOLT werkt samen met het FiscFree Fietsplan en Nationale Fietsprojecten (NFP). Hiermee kun je een fiets of e-bike aanschaffen via je werkgever en bespaar je tot 40% op je nieuwe fiets dankzij belastingvoordeel.

Hoe werkt het Fietsplan?

FiscFree bestelt voor jou een fiets via je werkgever. Het bedrag wordt terugbetaald aan de werkgever met jouw brutoloon in plaats van je nettoloon. Jij bespaart hiermee tot 40% aan belastingvoordeel.

Hoe bestel ik mijn fiets via FiscFree / Nationale Fietsprojecten?

Is jouw werkgever is aangesloten bij een fietsplan van FiscFree / Nationale Fietsprojecten? Dan kun je een bestelformulier invullen via de website van FiscFree of Nationale Fietsprojecten. FiscFree bestelt vervolgens de fiets bij ons en regelt alle administratie. Dit is gratis voor zowel jou als de werkgever.

Je kunt ofwel zelf de FiscFree Fietskaart invullen, ofwel de bestelling laten invullen door ons. Wil je dat wij de bestelling invullen? Geef dan even je unieke bestelcode door die je vindt op je Fiscfree Fietskaart.

FiscFree Deelnamecriteria

Iedereen die regelmatig fietst of dit van plan is, kan meedoen. Ongeacht de afstand naar het werk. Deelname hangt af van de voorwaarden van je werkgever en je werkgever moet aangesloten zijn bij Fiscfree.

Ander fietsplan?

Zit jouw werkgever bij een ander fietsplan? Laat het ons even weten. Wij zitten onder andere ook bij Bedrijfsfietsen Nederland en kunnen andere fietsplannen waarschijnlijk ook faciliteren.